SKATE RATED™

SKATE RATED™

Sinds begin 2018 worden alle Bones Bearings boxen geleverd met onze Skate Rated sticker. Om te weten dat u authentieke Bones Bearings koopt, moet u alleen kopen bij Authorized Bones Bearings Dealers en altijd op zoek naar onze Skate Rated sticker op ELKE doos.

Een van deze stickers is te vinden op Bones REDS en Bones BIG BALLS REDS

 

Een van deze stickers is te vinden op alle andere Bones Bearings

ERKENDE DEALERS

Onze eerste zorg is altijd uw ultieme tevredenheid met uw Bones Bearings product. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste producten en de beste pre- en aftersalesservice krijgt. Om die redenen raden wij u ten zeerste aan om Bones Bearings-producten alleen bij authorized bones bearings dealers te kopen.

Bones Bearings biedt haar producten met trots aan via een zorgvuldig geselecteerd Authorized Dealer netwerk. Als u de officiële Bones Bearings Authorized Dealer sticker of verzegeling niet ziet, vraag er dan om. Als ze er geen hebben, zijn ze geen geautoriseerde dealer. Alleen producten die zijn gekocht bij een erkende Bona=esdealer komen in aanmerking voor de fabrieksgarantie en worden ondersteund door jarenlange uitstekende klantenservice via ons geautoriseerde dealernetwerk.

We raden u aan om te zoeken naar het Bones Bearings Authorized Dealer Logo, waar u ook winkelt.

Voor dealers buiten de VS kunt u ons een e-mail sturen op info@bonesbearings.com en wij zullen reageren op uw vraag.

WAAROM KOPEN BIJ EEN ERKENDE DEALER VAN BONES BEARINGS?

Bones Bearings Authorized Dealers streven ernaar een uitstekende klantervaring te bieden die u helpt de juiste keuzes te maken. En ze kunnen helpen bij het leveren van de kwaliteitsproducten en service die u verdient wanneer u een Bones Bearings-product koopt.

Bones Bearings houdt zich alleen aan zijn beperkte productgaranties wanneer de producten zijn gekocht bij een erkende Bones Bearings-dealer. Het kopen van Bones Bearings-producten buiten het netwerk brengt Bones Bearings-klanten in gevaar. Deze klanten kunnen producten ontvangen die zijn gebruikt, defect, niet ontworpen om goed te werken of die namaak kunnen zijn. We dringen er bij Bones Bearings-klanten op aan om zichzelf en hun Bones Bearings-producten te beschermen door alleen bij een bones bearings authorized dealer te kopen.

DE BONES BEARINGS AUTHORIZED DEALER ASSURANCE

Wanneer u Bones Bearings-producten koopt bij een erkende boneslager, kunt u er zeker van zijn dat u geen producten koopt die mogelijk zijn gewijzigd of vervalst, waardoor de beperkte garantie die bij Bones Bearings-producten hoort, ongeldig zou worden.

Hier zijn enkele goede redenen waarom u voorzichtig moet zijn met het kopen van niet-geautoriseerde dealers:

Ooit jongens gezien die Rolex-horloges op de hoek van de straat verkopen voor $ 25, of Ray Ban-zonnebrillen voor $ 10? Hoe kunnen ze dat doen? Het zijn niet echt Rolex-horloges of Ray Ban-zonnebrillen, maar kopieën gemaakt in landen waar wetten laks worden gehandhaafd. Namaak Bones Bearings-producten zien er misschien uit als het echte werk, maar ze presteren niet zoals het echte werk. Wanneer u koopt bij een Bones Bearings Authorized Dealer bent u verzekerd van het krijgen van de echte deal - echte Bones Bearings product.

Garantie - Producten die zijn gekocht bij niet-erkende dealers zijn al één keer verkocht (aan de niet-geautoriseerde dealer) en zijn daarom tweedehands goederen tegen de tijd dat ze in uw bezit komen en worden mogelijk niet gedekt door de Bones Bearings Authorized Dealer-garantie.

Daarnaast zijn er meldingen geweest van ongeautoriseerde retailers die namaakproducten verkopen. Aangezien we geen relatie hebben met deze partijen, kunnen we u mogelijk niet helpen als u problemen ondervindt met hun service. Neem contact met ons op als u er een tegenkomt.

NIET-GEAUTORISEERDE E-TAILERS EN DEALERS

We hebben geen ongeautoriseerde e-tailers of andere ongeautoriseerde dealers gecontroleerd om te bepalen of ze voldoen aan de hoge klantenservicenormen waaraan onze geautoriseerde dealers moeten voldoen. Omdat we over het algemeen geen relatie met hen hebben, kunnen we u mogelijk niet helpen als u problemen ondervindt met hun service. Om deze redenen raden wij u ten zeerste aan om Bones Bearings-producten alleen bij een erkende bones bearings-dealer te kopen.

SPECIALE OPMERKING OVER EBAY, ALIBABA, AMAZON, ENZ

Veel van de Bones Bearings-producten die u op sites als deze ziet, zijn tweedehands producten en zelfs namaak, ongeacht wat de verkoper beweert. Ze zijn een onbeperkte markt. De meeste wederverkopers zijn geen erkende Bones Bearings-dealers; daarom vallen Bones Bearings-producten die via hen zijn gekocht mogelijk niet onder onze fabrieksgarantie. Wees voorzichtig en neem eerst contact met ons op.

HOE WEET JE DAT?

De Bones Bearings-website heeft een up-to-date lijst van geautoriseerde Bones Bearings-dealers, zowel online als store-front retailers. Iedereen die beweert een geautoriseerde Bones Bearings-dealer te zijn, die in feite niet bevoegd is, overtreedt de wet en is onderhevig aan consequenties. Als u ooit twijfelt, bekijk dan onze Bones Bearings Authorized Dealer-lijst, neem contact op met bones bearings klantenservice 1 (800) 288 7528 of stuur een e-mail naar info@bonesbearings.com om de status van een dealer te verifiëren.